Bolig

I Herning Kommune finder du boliger af en hver type og for en hver smag. Bo i nyt eller ændre byggeri, ejet eller lejet, - i Herning by, i en mindre by eller på landet.

Studieboliger

Lejehuset.dk, og de tre almene boligselskaber herunder, råder over mere end 1000 studieboliger i Herning. Bl.a. blev mere end 100 nye studieboliger centralt i Herning indviet 2016.

Søg studieboliger på Lejehuset.dk

Der findes områder, der kun består af studieboliger, hvor der oftest er et specielt studiemiljø. Studieboligerne kan også være placeret i områder med familieboliger og ældreboliger, hvor du bor sammen med såvel unge som ældre.

Herning Kommune og boligselskaberne under lejehuset.dk har en aftale, der betyder, at hvis du bor mere end 30 km fra uddannelsesstedet kan du få fortrinsret til en studiebolig. Du skal ringe til et at boligselskaberne, når du har skrevet dig op, for at få fortrinnet noteret på din ansøgning.

Læs om fortrinsret til studiebolig.

Du kan også finde en lejlighed eller et værelse via en privat udlejer. Disse annonceres typisk på de gængse private boligportaler på nettet.

Siden UddannelsesbyHerning.dk giver dig overblik over mulighederne som studerende i Herning.